Str. Ion Campineanu, nr.20A
sector 1, Bucuresti
0728.157.279

Sa ne cunoastem

Eu sunt ...

CRINELA TURCU sunt psiholog clinician specialist şi psihoterapeut cu drept de liberă practică in Romania, acreditat de Colegiul Psihologilor din România.

Am absolvit în 1998 Secţia Psihologie a Facultăţii de Sociologie – Psihologie- Psihologie din cadrul Universităţii Bucureşti.

La scurt timp dupa abolvirea facultatii si obtinerea licentei am inceput o specializare care a durat 4 ani în psihodramă clasică în cadrul Centrului de Psihodrama Clasica din Bucuresti in parteneriat cu Studio di Psicodramma di Milano, devenind in anul 2004 director de psihodramă clasică (psihoterapeut format în psihodramă), acumulând un număr de 1200 de ore de formare, ulterior mi-am cizelat practica prin participarea la gruprul de supervizare.

Am urmat la o anumita distanta in timp (2005-2007) Masterul de Psihoterapie Analitică la Universitatea Spiru Haret, redescoperind o orientare psihoterapeutica psihodinamica ce avea sa-mi completeze si aprofundeze viziunea umanist- experientialista pe care mi-o oferise psihodrama clasica. Masterul mi-a deschis calea spre formarea analitica, pe care o vad ca pe o cale pe care o urmez si incerc sa o strabat imbogatind-o permanent.

In prezent sunt doctorant in cadrul Scolii de Studii Doctorale a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, fiind preocupata de progresul si evolutia profesionala permanenta. Interesul meu spre a gasi noi modalitati de lucru in practica de terapeut, m-a provocat ideea de a aduce dovezi care sa sustina stiintific folosirea unor tehnici analitice, mai precis utilizarea povestilor si basmelor in procesul analitic.

Am lucrat de-a lungul timpului cu multe persoane de diferite vârste şi cu problematici diverse, dar dincolo de a fi profesionist şi de a asimila experienţă, sunt o persoană care doreşte să te cunoască, să-ţi stimuleze nevoia de schimbare, să-ţi fie alături în momente dificile, să caute alături de tine soluţii pentru problemele tale, să te facă să-ţi vezi altfel viaţa, să-ţi regăseşti potenţialul de transformare si vindecare.